VK logó jó

A kanapé, ami gondok és kompromisszumok nélkül, tökéletesen illik otthonába.

Variálható, egyedi és végtelenül kényelmes kanapék, ülőgarnitúrák és sarokülők a gyártótól.

Próbálja ki személyesen
Mintatermünkben!

Variálható, elemes kanapé és ülőgarnitúra család.

Önnek is igazi kihívás a kanapé vásárlás?

Természetes, hogy szeretné megtalálni a legjobb megoldást, hiszen új kanapéja otthona egyik meghatározó bútora és a közösségi tér központi eleme lesz. De gyakran azzal kell szembesülnie, hogy a gyártók kompromisszumba kényszerítik.

Már lehet azt hitte sosem találja meg a kanapét, az elképzeléseihez illő:

Színben

kanapé szín

Méretben

kanapé méret

Kialakításban

kanapé kialakítás

Megoldás kompromisszumok nélkül: VÉGTELEN KÉNY-ELEM

A napokig tartó keresés helyett, akár egy órán belül megtalálhatja a tökéletes kanapét. Nem egy „elég jó” megoldást, hanem pontosan azt, amit megálmodott az otthonába.

Sokoldalúan variálható

Minden modellünk az egyszerű kanapétól, a sarokülőn át egészen a több részes ülőgarnitúráig elérhető. Sőt akár utólag is módosítható, bővíthető, így költözésnél sem kell váltania.

Végtelenül kényelmes

Amikor először próbálja ki kanapénkat, úgy érzi majd, hogy megtalálta az igazit, amire minden egyes alkalommal elégedett sóhajjal ül majd le egy hosszú nap után.

Személyre szabott

Kanapénk garantáltan pontosan passzol majd otthonába. A modulárisan alakítható méreteken túl, centiméter pontos, egyedi méretezést is készítünk, felár nélkül.

Kanapék, sarokülők és ülőgarnitúrák.
Ismerje meg termékcsaládunk tagjait.

A modelljeink tökéletes alapot adnak, hogy elképzeléseit megvalósítsa. Minden bútorunkat teljesen személyre szabjuk az Ön számára. Legyen szó színről, a huzat anyagáról, vagy éppen a karfa kialakításáról. Mivel helyen gyártunk minden darabot, így nincs problémát jelentő kérdés.

Loading...

Komfort

Akció! -5%

Tökéletes átmenet a letisztultság és a klasszikus vonalveretés között. Ennek köszönhetően jól illeszkedik eltérő berendezésű helységekbe. A magas támla, a deréktámasz és a speciális hab a fel résznél pedig azt a kényelmet garantálja, amit a neve is mutat.

Loading...

LMS kanapé család

Akció! -10%

A kinyitható kanapéágyak királya, mely a baráti beszélgetéseknél kényelmes ülőhelyet ad, ha pedig elhúzódik az este, teljes értékű és komfortos ágyként funkciónál. A teljes személyre szabhatóságnak hála minden nappali méreteihez és stílusághoz passzol majd.

Loading...

Elegant

Akció! -10%

Klasszikus stílus, néhány igazán modern és egyedi elemmel. Kialakításában tökéletesen követi az emberi test vonalait, külön figyelmet fordítva a derék és a fej megtámasztásának. Ez garantálja, hogy hosszú távon is kényelmes legyen.

Loading...

Gambino

Variálható kanapé család

Az igazi ár/érték arány bajnok, mely esetén sem kell a stílusos megjelenésről, sem a kényelemről lemondania. Letisztult vonalai tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú otthonba. Hivalkodás nélkül lehet nappalija központi eleme.

Loading...

Praktik

Akció! -5%

A kiemelkedő kényelem találkozása a klasszikus mégis formabontó megjelenéssel. Minden dizájnelem, a megjelenésen túl, egyben a kényelmet is szolgálja. A variálható kialakítás és a választható színek lehetőséget adnak, hogy minden környezetben megtalálja a helyét.

Loading...

Genovese

Variálható kanapé család

Elegáns formavilág és letisztult vonalak teszik a Genovese kanapékat sokak kedvencévé, a szobák igazi díszévé. Stílusa jól illeszkedik a többi bútor közé, a rusztikustól egészen a modern lakberendezési trendekig.

Generációkon át
kanapé marad

Tőlünk csak olyan bútort vihet haza, amiért kezeskedünk, hogy minősége az évek során sem romlik majd. Azért vagyunk ebben biztosak, mert a gyártás minden lépését mi végezzük, Magyarországon. Minőségi alapanyagokat és egyedi technikákat használunk, melyekkel tapasztalt szakembereink időtálló és esztétikus darabokat alkotnak.

Összhangban lesz
otthonával

A méreten túl is rengeteg variációból választhat, hogy új kanapéja minden tekintetben illeszkedjen a helyére. Anyagok, színek és stílusok széles kínálata várja, melyek közül pontosan azt a kombinációt állíthatja össze, ami harmonizál a többi bútorral.

Garantáljuk a tartósságot és
nem csak a levegőbe beszélünk

Minden kanapénkra 5 év szerkezeti garanciát biztosítunk, melyet a vásárlás után sorban állás nélkül, néhány kattintással regisztrálhat rendszerünkben. Így nem kell aggódnia, hogy az esetleges problémákkal egyedül hagyjuk. Bízunk a termékeink minőségében és ezzel átvállaljuk Öntől az összes kockázatot.

Végtelen Kényelem garancia logő

Számok, amik biztosítják elégedettségét.

5év

gyártói garancia

25év

tapasztalat

40db

variálható elem

100%

magyar termék

Kérjen egyedi ajánlatot!

Tervezzük meg együtt álmai kanapéját! Öt egyszerű kérdés megválaszolása után teljesen személyre szabott ajánlatot adunk Önnek.

Termékeink és szakértelmünk egy helyen

Érden található mintatermünkben termékeinket több féle összeállításban is kipróbálhatja. Kollégáink pedig azonnali, szakszerű segítséget tudnak nyújtani egyedi igényei esetén.

Címünk

2030 Érd, Bajcsy Zs. út 121,

Telefon

+36 20 444 7209