Kényelem Bútorház fejléc

webáruház
Nem talál megfelelő méretű ülőgarnitúrát?
Ez biztosan elfér, hiszen egyedileg készítjük Önnek!

 

KOMFORT elemes ülőgarnitúra
  • több mint 40 elemből variálható
  • bármilyen összeállítás kialakítható
    (kanapé, 3-2-1 garnitúra, sarokkanapé, L alakú kanapé, U alakú kanapé, fotel
  • többszáz féle szövetből rendelhető
  • a legkényelmesebb ülőgarnitúra család (vásárlóink szerint és szerintünk is :D)
  • magyar kézműves termék
  • 5 év garancia

KOMFORT - magastámlás ülőgarnitúra a letisztult vonalakat képviseli, de mégis megtalálható benne a klasszikus vonalvezetés is.
A Komfort ülőgarnitúrák, kanapék az OptiCom®Plus ülésrendszerrel készülnek.
Saját igényei szerint állíthatja össze a legideálisabb ülőgarnitúrát.
Más ülőgarnitúrákkal ellentétben később is bővíthető!

Ülőgarnitúra, kanapé akció

Néhány összeállítás a végtelen variációs lehetőségekből a Komfort típusból.

Komfort ülőgarnitúra

Komfort lábtartós sarokgarnitúra
nyitható ülőgarnitúra bővebben>>> lábtartós sarokgarnitúra bővebben >>>

Komfort lábtartós sarokkanapé


Komfort 3-2-1 ülőgarnitúra

lábtartós sarokkanapé bővebben >>>

3-2-1 ülőgarnitúra bővebben >>>


Komfort ágyazható sarokgarnitúra

Komfort iábtartós sarok kanapé
ágyazható sarokgarnitúra bővebben >>> lábtartós sarokkanapé bővebben >>>

Kérjen ajánlatot
magastámlás sarokgarnitúra L akakú sarokgarnitúra U alakú sarokülőgarnitúra
magastámlás sarokgarnitúra
tovább >>>
L alakú elemes sarokgarnitúra
tovább >>>
U alakú sarokülőgarnitúra
tovább >>>
magastámlás sarokkanapé elemes sarokkanapé egyedi ülőgarnitúra
magastámlás sarokkanapé
tovább >>>
elemes sarokkanapé
tovább >>>
egyedi ülőgarnitúra
tovább >>>
magas támlás sarokülőgarnitúra u allakú magastámlás sarokülő egyedi kanapéágy
magas támlás sarokülőgarnitúra
tovább >>>
U alakú magastámlás sarokülő
tovább >>>
egyedi kanapéágy
tovább >>>
magastámlás kanapéágy magas támlás sarokgarnitúra magastámlás ülőgarnitúra
magastámlás kanapéágy
tovább >>>
magas támlás sarokgarnitúra
tovább >>>
magastámlás ülőgarnitúra
tovább >>>
magastámlás sarokgarnitúra magastámlás sarokülőgarnitúra magastámlás ülőgarnitúra
magastámlás sarokgarnitúra
tovább >>>
magastámlás sarokülőgarnitúra
tovább >>>
magastámlás ülőgarnitúra
tovább >>>


TÖBB SZÁZ FÉLE SZÖVET - Egy kis ízelítő a több száz féle bevonóanyag közül amely bármelyik ülőgarnitúrára, kanapéra kérhető. Látogasson el üzletünkbe ahol megtekintheti a teljes szövetminta kínálatot.
Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS


Végtelen Kényelem elemes ülőgarnitúra elemlista a lemosható, könnyen tisztítható anyagok a szövetminta a 5 év kanapé garancia a akció a szállítás a ajánlatot kérek
elemlista   lemosható anyagok   szövetminta   5 év garancia*   aktuális akciók   szállítás   kérjen ajánlatot


VARIÁLHATÓSÁG - ez a Végtelen Kény-elem ülőgarnitúra rendszer legfőbb védjegye
Variálhatóság Több mint 40 elemnek köszönhetően bármilyen méretben, akár egyedi gyártásban elkészíthető összeállítások az Ön igényéhez és a rendelkezésre álló helyhez igazíthatóak.
Az elemek könnyen és megbízhatóan működő technológiával kapcsolódnak egymáshoz. A különböző ülőgarnitúrák kiegészítői, mint például az ágy-, ágyneműtartó és relax funkciós szerkezetek, speciális karok további variálási lehetőséget adnak Önnek.
Jelenleg 6 típus (Elegant, Praktik, Komfort, Mozaik, Gambino, Genovese) közül választhatja ki az Ön ízlésének legmegfelelőbb kinézetű ülőgarnitúrát.


KÉNYELEM - a kényelem nem látszik, azt érezni kell, PRÓBÁLJA KI
Kényelem Az otthon töltött idő jelentős részét az ülőgarnitúrán, kanapén töltjük családunk körében. Hosszantartó pihentető ülés eléréshez a Végtelen Kény-elem által kifejlesztett OptiCom® ülésrendszer és többfajta speciálisan kialakított támla ad garanciát, melynek különböző változati találhatóak garnitúráinkban. 
A szakszerűen összeválogatott anyagok, megfelelő helyeken történő alkalmazása is az Ön kényelmét hivatott szolgálni.
ÜLJÖN RÁ és Ön is egyetért majd velünk, miért tartjuk a legkényelmesebbnek a Végtelen Kény-elem ülőgarnitúráit. Mielőtt ülőgarnitúrát vagy kanapét vásárol, jöjjön el és próbálja ki személyesen az ülőgarnitúráink kényelmét.


MINŐSÉG - 5 éves szerkezeti garancia gondoskodik arról, hogy Ön ne csak kényelmesen, hanem nyugodtan dőlhessen hátra az új Vételen Kény-elem ülőgarnitúrájában

Highslide JS

A minőség záloga a folyamatosan ellenőrzött alapanyagok felhasználása, megfelelő szakemberek alkalmazása a gyártásban. Az elmúlt közel két évtizedes tapasztalat folyamatos beépítése a gyártástechnológiába garantálja az ülőgarnitúrák tartósságát és a termék fejlesztését, naprakészségét. Ezek eredményeképpen válik lehetővé a Végtelen kényelem által adott 5 éves szerkezeti garancia. Az OptiCom és az OptiComPlusz ülésrendszer, ami a Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákba lett kifejlesztve nem csak a kimagasló kényelmet biztosítja, hanem felépítéséből és működéséből adódóan kezeskedik a hosszú élettartamról is.
Az 5 éves szerkezeti garancia a Praktik, Komfort, Elegant és Mozaik termékcsaládokra érvényes.


Nézze meg a többi típust is a Végtelen Kény-elem egyedülálló elemes ülőgarnitúra családból!

Komfort Gambino Praktik
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Genovese Mozaik Elegant
Highslide JS Highslide JS Highslide JS


Kérjen ajánlatotHasznos tanácsok ülőgarnitúra, sarokgarnitúra és kanapévásárláshoz:

Az első kérdés, hogy mire szeretnénk használni az ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát, vagy a kanapét megvásárlás után. Ha csak ülésre, akkor viszonylag egyszerű a helyzet, de ha aludni is akarunk rajta, akkor már jobban körbe kell járni a dolgot. A nyitható sarokgarnitúráknál is, és a nyitható kanapéknál is van több féle nyitási lehetősé. Az egyszerűbb ágyszerkezetek alkalmi fekhelynek való, úgynevezett vendégágynak. Mindennapos alvásra, ha nincs más megoldás, mint pl.: franciaágy, akkor mindenképpen az ágygépet javasoljuk az ülőgarnitúrába, kanapéba. Ez a drágább variáció, de nagyobb a fekvőfelülete, mint a vendégágyaké, és felépítéséből adódóan erősebb és időt állóbb is.
A legfontosabb tanács: nyittassuk ki az ülőgarnitúrát az üzletbe, és próbáljuk ki, feküdjünk rá. Ne vegyünk úgy nyitható ülőgarnitúrát, nyitható kanapét, hogy nem próbáljuk ki az ágyát. Ha otthon derül ki, hogy nem kényelmes, hogy nem az, amire gondoltunk, akkor bizony csak magunkra haragudhatunk. Ha az eladónak ez nem tetszik, akkor nem jó helyen akarunk vásárolni. A mintadarab azért van ott, hogy ezt megtehessük.
A második fontos dolog, az ülőgarnitúra belső felépítése és az abból adódó kényelem.
Az ülőgarnitúrákat, sarokgarnitúrákat és kanapékat különböző belső felépítéssel készítik.
A következőkben néhány mondatban egyszerűen, érthetően összefoglaljuk ezeket, hogy könnyebben eligazodjanak közöttük. A legegyszerűbb megoldás a szivacsos kialakítású ülőgarnitúra, sarokgarnitúra, fotel. Ennél a megoldásnál egyszerűen a vázszerkezetre helyezik a szivacsot, és beborítják szövettel.
Az előnye, hogy olcsóbb a többitől, a hátránya, hogy nem túl kényelmes, kemény lesz az ülőgarnitúra, nem rugalmas, és szivacsminőségtől függően viszonylag hamar tönkre megy, kigödrösödik.
Eggyel jobb megoldás a rugós kivitelű ülőgarnitúra, kanapé. Ebben az esetben a vázszerkezetre, úgynevezett bonel rugó kerül rögzítésre, ami nem összetévesztendő az epedával, amit ma már a legritkább esetekben használnak az ára miatt az ülőgarnitúrákban. Jellemzően styl és antik bútorokban kerül felhasználásra. Ezután következik egy borító szivacsréteg és végül a szövet.
 Előnye, hogy rugalmasságából adódóan kényelmesebb a szivacsos ülőgarnitúránál, nem annyira kemény, de itt már nagyon sokat számít a kivitelezés. Egy rosszul, felületesen elkészített ülőgarnitúra vagy kanapé hiába rugós, lehet borzasztóan kényelmetlen, ami hamar tönkre is megy. Előbb-utóbb kattogni kezd, majd később kiérződik a rugó. Ha viszont korrekt módon készítik el, akkor lehet nagyon kényelmes és tartós is az ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé.
A következő a duplarugós kialakítású ülőgarnitúra. Ebben az esetben a vázszerkezetre először egy síkrugó gükerül, majd ezután jön a bonel rugó, és végül a szövet.
Előnye, hogy nagyon kényelmes ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé készíthető ezzel a technológiával, és nagyon tartós lesz a bútor. Hátránya, hogy kicsivel magasabb az ára, mint az előzőeké.
Ezek után következnek a speciális szivacsokkal, habokkal, hideghabokkal készített ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák, kanapék, amik már egy másik kategóriát képeznek.
Előnyük a magas kényelem, és a tartósság, hátrányuk a nagyon magas ár.
A harmadik fontos dolog a méret. Az ülőgarnitúra, sarokgarnitúra helyét mérjük meg vásárlás előtt. Úgy induljunk el ülőgarnitúrát vásárolni, hogy tisztában vagyunk a maximális méretekkel ami a rendelkezésünkre áll.  Vegyük figyelembe az ajtók nyitási irányát, az ablakok magasságát, ha alá kerül az ülőgarnitúra.
Arra is legyünk figyelemmel, hogy ha nyitható ülőgarnitúrát vagy nyitható kanapét veszünk, hogy az ágy kinyitott állapotba is elférjen, és még nekünk is legyen hely a nyitáshoz. És végül, de nem utolsósorban érdemes a szállítási útvonalat is megnézni, nehogy úgy járjunk, hogy a megvásárolt ülőgarnitúra ugyan a helyére befér, de nem tudjuk odavinni. Ha a szállítási útvonalon van olyan pont, amit szűknek ítélünk, akkor azt mérjük meg és erről vásárláskor tájékoztassuk az eladót.
A negyedik a bevonó anyag. Ma már számtalan típusú bevonó anyaggal kínálják az ülőgarnitúrákat, sarokgarnitúrákat, kanapékat. Vannak zseniliák, szövetek, vásznak, bőrhatású szövetek, textilbőrök, lemosható anyagok. Minden anyagnak megvan az előny és a hátránya is. Az egyik puhább, lágyabb, a másik könnyebben tisztítható. Bizonyos anyagokkal jobban alakul egy ülőgarnitúra, mint a másikkal, mert puhább, és így szebbek az élek, hajtások, ráncok. A tartóssággal kapcsolatban érdemes kikérni az eladó tanácsát, mert Ö kaphat visszajelzést a gyártótól, a többi vevőtől az anyagokkal kapcsolatban. Érdemes körültekintően eljárni az anyag kiválasztásánál, mert egy ülőgarnitúrát, kanapét nem egy hónapra, hanem több évre veszünk.
Divat ma az anyagok, színek kombinálása. Sok anyag már úgy kerül mintába, hogy minden mintás anyag mellé kerül a hozzá tartozó egyszínű anyag is. Egy jól kiválasztott anyag moderné tehet egy egyszerű ülőgarnitúrát, vagy kanapét, de ugyanakkor egy másik szövet varázsolhatja klasszikussá azt. Az anyag típusok kombinálásával további lehetőségek adódnak az ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé díszítésében. Ha például a bőrhatású anyagot kombináljuk a szövettel, akkor teljesen egyedi ülőgarnitúrát, vagy kanapét tudhatunk magunkénak.


KOMFORT ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák, kanapék, fotelok

elérhetőség
kapcsolat
akció
kiárusítás
NAPPALI BÚTOR
ülőgarnitúra - összes
ülőgarnitúra - típusok
kanapé, ágy
LMS kanapé család
sarokkanapé
fotel, puff
 
szekrénysor
elemes bútor
modern szekrény
klasszikus szekrény
ifjusági, gyerek bútor
sarokszekrény
HÁLÓSZOBA BÚTOR
gardrób
franciaágy, heverő
ágykeret
matrac
KONYHABÚTOR
elemes konyha
blokk konyha
konyhagép, kiegészítő
tálaló
étkező asztal, szék
 
egyedi bútor készítés
kárpitozás, felújítás
szövetminta
szállítás
blog
 
Kényelem Bútorház fejléc kényelem bútorház címe Érd, Bajcsy Zs. út 121. webáruház www.kenyelembutorhaz.hu Üzlet címe info@kenyelembutorhaz.hu
Telefon 06 23 520 - 620 www.komfortbutor.hu    


Cégünk több mint 20 éve tevékenykedik a bútorpiacon, megbízható hazai gyártók és külföldi gyárak termékeit kínálva.Választékunkban megtalálhatók ülőgarnitúrák, ágyak, sarokgarnitúrák, melyek több száz féle szövetből, bőrből választhatók. Szekrények, gardróbok, ifjusági és kiegészítő bútorok hatalmas szín, méret és elemválasztékkal.
Termékeinket kedvező áron kínáljuk, a klasszikus formától a modern stílusig minden korosztály számára.
Minden jog fenntartva - Kényelem-Komfort Bútorház Kft
A Kényelem Bútorház weboldalán található tartalmak másolásához, használatához a működtető írásbeli engedélye szükséges.
Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek közvetlen ajánlatnak. A termékek pontos áráról az üzletben, telefonon, vagy e-mailben tudunk tájékoztatást adni. Az oldalon felhasznált képek egy része illusztráció, ezért a valóságtól eltérhet. Az ebből adódó hibákért, félreértésekért felelősséget nem vállalunk.

Üzemeltető: Kényelem-Komfort Bútorház Kft  2030 Érd, Bajcsy Zs. út. 121 adószám: 13155258-2-13
lap tetejére