3 2 1 ülőgarnitúra szett

Kínálatunkban 3 2 1 ülőgarnitúrák hatalmas méret és szövet választékban. Tekintse meg kínálatunkat, látogasson el mintatermünkbe.

3 2 1 ülőgarnitúrák

Az ülőgarnitúrák népes táborában népszerű összeállítás a 3 2 1 ülőgarnitúra. Használhatósága, jó elhelyezhetősége és a jó kihasználhatósága miatt gyakran kerül a nappalikba, szobákba. Persze az ilyen típusú ülőgarnitúra nagyobb helyigényű egy egyszerű kanapénál, vagy sarokkanapénál, de az ülőhelyek nagy száma, a funkciók lehetősége ezzel együtt nagyobb is. Az alap összeállítás a 3 2 1 ülőgarnitúráknál a 3-as kanapé, a 2-es kanapé és egy fotel. Lehet variálni, hogy a 3-as kanapé mellé két fotelt teszünk, vagy fordítva, de ezt már mindenki maga dönti el.

Ággyá alakítható ülőgarnitúra

Gyakran vásárolnak ágynak nyitható 3 2 1 ülőgarnitúrát, ami használható vendégágyként, alkalmanként tényleg jól jön a vendégek elhelyezésére néhány éjszakára. Ugyanakkor gyakori élethelyzet az is, hogy a nappali egyben a hálószoba is, ezért mindennapos alvásra alkalmas 3 2 1 ülőgarnitúrára van szükség. Ilyen esetben érdemes magas fekhelyes ágyazható 3 2 1 ülőgarnitúrát vásárolni.

A  ülőgarnitúra méretei

Az ülőgarnitúrák méreteire nincs szabvány, eltérőek lehetnek egymástól. A kínálatunkban található Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család lehetőséget ad, hogy méretben teljesen testre szabott 3 2 1 ülőgarnitúrát tudjon mindenki vásárolni.

A minőségi ülőgarnitúra 3 2 1 bonell rugós, vagy dupla rugós kivitelben készül, ami a kényelem mellet a tartósság záloga is. A 3 2 1 ülőgarnitúra a nyitási funkció mellet relax funkcióval is felszerelhető, és erre egyre nagyobb igény mutatkozik.

3 2 1 ülőgarnitúra Budapest közelében a Kényelem Bútorház kínálatában.

Üzletünkben a kínálatunk jelentős része megtekinthető, kipróbálható. Ha 3 2 1 ülőgarnitúra vásárlás előtt áll, akkor látogasson el üzletünkbe, ahol tapasztalt kollegáink mindenben a segítéségére lesznek.

Go to Top