Praktik variálható kanapé család

Praktik magastámlás ülőgarnitúra

Variálható, egyedi és végtelenül kényelmes ülőgarnitúrák, kanapék és sarokülők.
Bármilyen méretű ülőgarnitúra összeállítható, az Ön igényei szerint!

Színben

kanapé szín

Méretben

kanapé méret

Kialakításban

kanapé kialakítás

Kérjen egyedi ajánlatot!

Tervezzük meg együtt álmai kanapéját! Öt egyszerű kérdés megválaszolása után teljesen személyre szabott ajánlatot adunk Önnek.

Praktik variálható kanapé család

Ha szeretné megtalálni a klasszikus vonalvezetést, miközben egyedi és formabontó kanapét választ, akkor a Praktik lesz az Ön kedvence. Különleges formavilága és a támlán található behúzások elegáns megjelenés kölcsönöznek neki, de mégis egyértelműen kiemelkedik a szokványos darabok közül. 

A dizájnelemek a Praktik bútorcsalád esetén nem csak a szemnek kedveznek. Minden részlete az Ön kényelmét szolgálja. A magas támla és az OptiComPlus® ülésrendszer közösen új élményt jelent, amiért minden alkalommal hálás lesz. 

A színek és szövettípusok széles kínálatából szabadon választhatja ki, melyik illik leginkább otthonába. Az ülőgarnitúra kialakítását, különleges részleteit a lágyabb, puhább anyagok hangsúlyozzák ki igazán.

Miért mi? 5+1 ok, amiért a Végtelen Kény-elem az Ön tökéletes kanapéja

Ön szabja meg a méretét

A variálható elemek széles választékán túl, egyedi méreteket is tudunk készíteni, hogy biztosan elférjen otthonában

Pontosan illik otthonába

Rengeteg színű és anyagú huzat közül választhatja ki azt a megjelenést, ami tökéletesen harmonizál többi bútorával.

Minden stílusban elérhető

A klasszikus daraboktól kezdve, az egészen modern és letisztult formákig minden elképzeléséhez talál megfelelő lehetőséget

Egyedi kényelmet nyújt 

Az egyedülálló OptiCom® és az OptiCom Plus® ülésrendszer, ötvözve a minőségi anyaghasználattal garantálja a tökéletes kényelmet.

Garantáljuk a minőséget

Minden bútorunk hazai műhelyünkben készül, szakembereink évtizedes tapasztalatát felhasználva, melyre 5 éves minőség garanciát is vállalunk.

+1 Próbálja ki és érezze a különbséget

Egyszerűen foglaljon helyet valamelyik végtelenül kényelmes kanapénkon és tapasztalja meg személyesen a kényelem új szintjét. Közben lapozza végig katalógusunkat, hogy kiválaszthassa, melyik az Önhöz illő darabunk

Go to Top