Kanapék

Személyre szabható ülőgarnitúrák bármilyen méretben, összeállításban, több száz választható szövettel. 3-2-1 kanapék, ágyazható és/vagy lábtartós kivitelben is, L alakú vagy U alakú sarokkanapék igény szerint. Bővebben:
LMS kanapé család >>>

Tisztelt Látogató!

Egy új termékcsalád érkezését van szerencsém bejelenteni, az LMS kanapé családot, ami nagyban megkönnyíti a nyitható kanapé vásárlást. Egy kanapékat magába foglaló családról van szó, ami szabad kezet ad a vásárlónak abban, hogy a lehetőségek keretein belül saját maga alakítsa ki a kanapéját. Jelen pillanatban az LMS kanapé család első szériája érkezett meg üzletünkbe, ami a kétszemélyes kinyitható kanapé változat, és ennek kiegészítői. Az alap kanapé amiből kiindul az egész, az egy két méter széles kinyitható kanapé ágyneműtartóval. Ennek a kanapénak a fekvőfelülete 150×200 cm, ami egy tekintélyes méretnek számít azt figyelembe véve, hogy az egy főre eső fekvőfelület egy részből áll, tehát nem tagol, így teljes értékű fekvőfelületnek számít!
Ezeket a tulajdonságokat további előnyös tulajdonságok egészítik ki annak érdekében, hogy a végeredmény egy teljes értékű kanapé legyen.
Az egyik ilyen előny a padlókímélő nyitás. Ez azt jelenti, hogy a korábbi kinyitható kanapék esetében az ülőrészt előre kellett húzni a nyitáshoz, ezt pedig a padlón futó görgőkkel történt, ami bizony sokszor nem csak nyomot hagyott a parkettán, hanem sérüléseket is okozott azon vagy éppen felgyűrte a szőnyeget. Ebben a kinyitható kanapéban egy olyan ötletes szerkezet van, hogy nem csak a padlót kíméli azzal, hogy a kanapé nyitása a levegőben történik, hanem maga a kanapé nyitás annyira kényelmes, hogy szinte bárki akár egy ujjal is meg tudja tenni.
A másik előny pedig a lebukás gátló. Az ilyen és ehhez hasonló nyitható kanapéknál, amikor a kanapé lehajtható támlája biztosítja a fekvőfelület egy részét, sokszor előjön az a probléma, hogy amikor fekszünk a nyitható kanapé lehajtott támláján és nagyon a szélére merészkedünk, akkor előfordulhat, hogy a kanapé támlája lebillen és a rajta fekvő ember a földön találja magát. Ezt a problémát különböző trükkökkel lehet orvosolni, ami általában valaminek a rovására megy (pl.: ülőmagasság, fekvőfelület mérete).
Természetesen ezek a kanapék nem csak ebben a méretben és nem csak nyitható kanapéként vásárolható meg, hanem készülnek a kanapék fix és fiókos (ágyneműtartós) kivitelben is. Ezek mellett a kanapék felszerelhetők különböző karokkal, végződésekkel is.  Jelen pillanatban a kanapékhoz 9 fajta végződés kapható. A kanapé család eddig elkészült elemeivel kialakítható az egyszerű kanapéktól kezdve a modern kinyitható kanapékon keresztül a klasszikus kinyitható kanapén át akár komplett ülőgarnitúra is.  A kanapék folyamatos fejlesztés alatt vannak, így bővül a kínálat.
Folyamatosan beszámolunk az LMS kanapé család fejlesztéséről, az üzletbe érkezett mintadarabokról, és a kanapék szerkezeti felépítéséről, a kialakításáról is bővebben tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket.

Kényelem Bútorház Csapata.

Tisztelt Látogató!

kanapék világa egy útvesztő, ezért néhány tanáccsal segítünk azoknak, akik éppen kanapé vásárlás előtt állnak.
Először is a kanapé típusának kiválasztása egy sarkalatos pontja a kanapé vásárlás folyamatának. Kicsit ez olyan, mint Gombóc Artur a csokoládéboltban, mert kapható nyitható kanapékinyitható, kanapéágyazható kanapéágyneműtartós kanapéágykanapékanapéágysarokkanapényitható sarokkanapéágyazható sarokkanapé és még sorolhatnám napestig. A lényeg az, hogy pontosan tudjuk, hogy mire szeretnénk használni.
kanapék lehetnek a szoba díszei, amit ülésre használunk, tehát az elsődleges funkciója az ülés. Ebben az esetben a legkönnyebb a helyzet, mert két szempontot kell figyelnünk a kanapéknál, a kinézetet és az üléskényelmet. Tegyük hozzá, hogy ez a két szempont a kanapék esetében amit a legkönnyebben vizsgálhatunk, mégpedig úgy, hogy egyszerűen megnézzük a kanapékat, és ráülünk a kanapékra. A döntést azonnal meg tudjuk hozni.
Komolyabb a helyzet, ha a kanapékat vegyes használatra vesszük, tehát nappal ülünk rajta, este pedig alvásra szeretnénk használni. Ebben az esetben viszont már körültekintően kell eljárni. A kanapék esetében amíg a kinézetet és az üléskényelmet azonnal el tudjuk dönteni, hogy jó-e, akkig ott van a fekvés kényelme. Sok esetben a fekvés kényelem csak néhány nap használat után derül ki igazán. Ezért a legcélszerűbb olyan kanapékat választani, ami a legtöbb szempontból várhatóan meg fog felelni az igényeinknek. Ezek a szempontok, mint például a kanapék fekvőfelülete hány darabból áll, ha több darabból áll, akkor azok illeszkedése egymáshoz, a szintkülönbségek, a fekvőfelület darabjainak felépítése, stb. Ezeket a dolgokat is meg tudjuk nézni az üzletekben, és ha nem is tudjuk 100% eldönteni, hogy jó. de sok esetben ki tudunk zárni kanapékat a vásárlásból ezen szempontok alapján.

A későbbiekben részletesen leírjuk egyes kanapék felépítését, és leírjuk a kanapék tulajdonságait pro és kontra. Mert a kanapéknak is vannak előnyeik és hátrányaik is, és ha ezeket tudjuk a kanapék megvásárlása előtt, akkor objektív döntést tudunk hozni. Ehhez az objektív döntéshez szeretnénk némi segítséget nyújtani Önöknek a kanapék részletes bemutatásával.
Ezek mellett a szöveteket is egyenként bemutatjuk, mert a vásárlók sokszor tanácstalanul állnak a szövetminták előtt, és ennek sokszor az oka az, hogy nincs információjuk a szövetek minőségéről, tartósságáról, felhasználhatóságáról.
Tegyük hozzá, hogy jogos az igény a szövetekről az információkra, mert a szövet a másik sarkalatos pontja a kanapék vásárlásának, nagyban meghatározza a kanapék kinézetét és az élettartamát.

Kényelem Bútorház Csapata.

Tisztelt Látogató!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a kanapékágyak oldal megújult. Áttekinthetőbb, tisztább képet ad a kanapék kínálatából. Könnyebb eligazodás érdekében minden kanapénak készült egy külön oldal, ahol az adott kanapéról minden információ egy helyen megtalálható. A kanapék hatalmas kínálatában nehéz eligazodni, ezért érdemem böngészni egy kicsit. Található kínálatunkban sokféle nyitható kanapé, és a nyitható kanapék között is különböző típusú megoldással nyitható kanapé is. Reméljük, hogy az átalakítással megkönnyítettük az kanapé vásárlás előtt állók dolgát, és átláthatóbbá tudtuk tenni a nyitható kanapékkanapéágyak világát.Jó böngészést kívánunk.

Kényelem Bútorház Csapata

1–30 termék, összesen 40 db

Go to Top