Főoldal/Hálószoba bútor/Gardróbszekrények

GARDRÓBSZEKRÉNY

Gardróbszekrény hatalmas méret és színválasztékban, országos kiszállítással. Látogasson el az üzletbe és nézze meg személyesen a gardróbszekrényeket.

Hosszú évek bútor kereskedelmi tapasztalata alapján alakítottuk ki a gardróbszekrény kínálatunkat.

Figyelembe vettük a vásárlói igényeket, a gyártók rugalmasságát, a termékek minőségét, hogy a legjobb ár-érték arányú gardróbokat tudjuk kínálni a vásárlóinknak.
Az IKEA gardróbszekrény és a Möbelix, Mömax gardróbszekrény kínálatával ellentétben a magyar termékeket részesítjük előnyben. A magyar gardróbszekrény gyártók kínálatában megtalálható:

  • tolóajtós gardróbszekrény
  • nyíló ajtós gardróbszekrény
  • tükrös gardróbszerkény
  • sarok gardróbszerkény
  • képes gardróbszekrény

Mindezek hatalmas méret és színválasztékban. A gardróbok gazdag alapfelszereltséggel rendelkeznek, de igény szerint tovább bővíthetők polccal, fiókboxal, de akár világítással is.
A gardróbszekrényeket ezeken kívül alsó fiókos, vagy felső tolóajtós (polcos) magasítóval is ki lehet bővíteni. Így a 203 cm alap magasság könnyen bővíthető 233, vagy 293 cm magasságra.
Bizonyos típus 280 cm magas és ruhalifttel van szerelve a kényelmes használhatóság miatt.
Másik előnye a magyar gardróboknak, hogy nem lapra szereltek kerülnek átadásra, hanem korpuszra szerelt állapotban, ami azt jelenti, hogy maga a bútor test össze van szerelve, csak egymáshoz kell illeszteni és összerögzíteni. Tehát nem dobozba érkezik apró darabokban, így megspórolunk egy borsos árú, vagy éppen időrabló összeszerelést. Ezek kiváló minőségű, stabil, időt álló szekrények, amik köszönhető a gyári összeszerelésnek, igy egy esetleges költözés sem jelent problémát.

Gardróbszekrény nem csak webáruházban, hanem az üzletben is.

Mérje meg a rendelkezésre álló helyet, gondolja végig, hogy milyen gardróbszekrényt szeretne és látogasson el az üzletbe, ahol tapasztalt kollegáink segítenek kiválasztani, összeállítani az önnek legideálisabb gardróbszekrényt.
Amennyiben nem tud ellátogatni az üzletbe, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot emailban vagy telefonon, hol szintén a rendelkezésére állunk. De egyszerűen a méret, a típus és a szín kiválasztása után kosába téve is megvásárolhatja.
A igény esetén gardróbszekrény országos házhozszállítást biztosítunk.

1–30 termék, összesen 46 db

Go to Top