GARDRÓBSZEKRÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Ismerje meg a tolóajtós gardróbokhoz rendelhető kiegészítőket és állítsa össze az Ön igénye szerint gardróbszekrényét.

gardrób felső magasító

FELSŐ MAGASÍTÓ

Jól jönne még egy kis plusz hely? Egészítse ki tolóajtós gardróbját egy felső tolóajtós magasítóval, így nyerve még sok tároló helyet. Belül egy polc segíti a jobb elrendezhetőséget. Szélessége, mélysége megegyezik a gardróbszekrénnyel, magassága alapból 60 cm, de szükség esetén kérhető alacsonyabb kivitelben is. A gardróbszekrénnyel megegyező színválasztékban rendelhető bútorlapos és magasfényű ajtókkal egyaránt.

fiókos magasító

ALSÓ FIÓKOS MAGASÍTÓ

Tolóajtós gardróbszekrény tárolóhelyét növelhetjük még ezzel a praktikus fiókos magasítóval, melyet a gardrób alá helyezhetünk. Rendelhető bútorlapos vagy magasfényű fronttal, oldal színei megegyeznek a gardróbszekrény színválasztékával. Mélysége megegyezik a gardróbszekrény mélységével, szélessége több méretben rendelhető szintén a gardróbhoz igazodva, magassága 30 cm.

SAROKELEM

Sarokba keres gardróbszekrényt? Ezzel a tolóajtós sarokelemmel könnyedén kialakítható a kívánt méretű sarok gardróbszekrény. Kínálatunkban kapható tolóajtós gardróbszekrényekhez ajánljuk. Belső elrendezése lehet akasztós vagy polcos, a gardróbokkal megegyező színválasztékban kérhető. Rendelhető hozzá felső vagy alsó magasító is.

SAROKPOLC

Remek kiegészítése lehet tolóajtós gardróbszekrénynek ez a sarokpolc, mely praktikus és mutatós lezárás a gardróbnak. Tarthatjuk itt napi használatban lévő tárgyainkat, kedvenc könyveinket. Ha a gardróbszekrényhez rendeltünk alsó vagy felső magasítót, a sarokpolchoz szintén kérhetünk. Jobbosra vagy balosra is szerelhető. A tolóajtós gardróbokhoz igazodó színekben elérhető.

gardrób fiókkonténer

FIÓKKONTÉNER

Ha kevésnek bizonyul a tolóajtós gardróbszekrényben található fiókok száma, akkor jön jól ez a két fiókból álló fiókbox. Több méretben elérhető, így bármelyik szélességű gardróbba illeszkedik. Fiókkonténert a tolóajtós gardróbszekrény akár minden egységébe tehetjük, de egymás tetejére is helyezhetjük egy egységen belül. Fehér színben készül, igazodva a gardróbok egységes fehér belsejéhez.

gardróbszekrény polc

POLC

Alapból is egy praktikus elrendezésű tolóajtós gardróbszekrényt kapunk, ami még kiegészíthető igény szerint további polcokkal. A polcokat tetszés szerint bárhová elhelyezhetünk, hiszen végig furatolva vannak a gardróbszekrény oldalai. Igazodva a gardrób belsejéhez, ez is fehér színben kapható.

mozgásérzékelős led világítás

VILÁGÍTÁS

Kényelmes megoldás ez a mozgásérzékelős LED világítás, hiszen például egy borús napon sem szükséges lámpát kapcsolni ahhoz, hogy jól lássunk mindent a szekrényben. Az ajtó nyitásakor kapcsol fel a gardróbszekrény led világítása, mely akár utólag is beépíthető a nálunk kapható Divian tolóajtós gardróbokba.

fózolt gardrób tükör

TÜKÖR

A legtöbb tolóajtós gardróbszekrényt kérhetjük tükör ajtóval, ez lehet sima tükör vagy “fózolt”, azaz csíkos. Választhatjuk csak egy ajtóra vagy akár az összesre. Kivétel a 200 cm széles gardróbszekrény, ahhoz nem rendelhető.

Go to Top