Végtelen Kényelem variálható kanapé család

Végtelen Kényelem elemes ülőgarnitúra család

Teljesen személyre szabható a kanapék, ülőgarnitúrák az Ön igényeinek megfelelően.

Végtelen Kényelem bútorrendszer
  • több mint 40 elemből variálható
  • bármilyen összeállításban kalakítható
  • 7 típusból rendelhető
  • több száz féle szövetből kérhető
Végtelen Kényelem garancia logő

variálhatóság – kényelem – minőség

VARIÁLHATÓSÁG

Szeretné ha az ülőgarnitúrája igazodna az igényeihez, a szoba méreteihez?

Gondosan megtervezett több mint 40 elem garantálja a variálhatóságot, legideálisabb bútor és tér kihasználhatóságot, így a Végtelen Kényelem bútorcsaládból összeállított ülőgarnitúra, kanapé teljesen az Ön igényeihez és a szoba méreteihez igazodik.

A Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra család teljesen egyedülálló, mert a rendelkezésre álló elemek segítségével könnyedén összeállíthatja igényeinek legmegfelelőbb ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát, kanapét.

Végtelen Kényelem variálható ülőgarnitúra

Válasszon kialakítás szerint: kanapé, sarokkanapé, 3-2-1 ülőgarnitúra, kanapéágyak mindennapos alvásra

KÉNYELEM

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrák, kanapék kényelme, ülésrendszere.

A kanapék, ülőgarnitúrák egyik legfontosabb tulajdonsága az üléskényelem. Az ülés párnázata határozza meg a kényelmet és a tartósságot. A Végtelen Kényelem bútorrendszer tervezésénél a legfontosabb szempont a kényelem és a tartósság volt. A hosszú tervezőmunka meghozta a gyümölcsét és megszületett az Opticom és az Opticom Plus ülésrendszer. A két ülésrendszer működése lényegében, hogy különböző rugalmasságú alkotóelemeket összehangoltunk úgy, hogy mindegyik a megfelelő terhelésre lép működésbe, így kiegészítve egymást és biztosítva a kényelmes ülést.

Opticom ülésrendszer

Az Opticom ülésrendszer esetében a rugós (síkrugó) párnázatot síkrugó és hideghab kombinációja alkotja, és biztosítja a kanapék üléskényelmét. Az ülés kényelmének és tartósságának eléréséhez szükség van a megfelelően méretezett síkrugózatra és az ideális keménységű, rugalmasságú és sűrűségű hideghabra. A párnázatot egyéb speciális anyagok teszik teljessé, amik gondoskodnak a zajcsökkentésről, a párnázat előfeszítéséről és lágyításáról.

Opticom Plus ülésrendszer

Az Opticom Plus ülésrendszer duplarugós (bonell rugó – síkrugó kombináció) megoldással éri el a maximális üléskényelmet a kanapéknál. Ebben az esetben a síkrugó és a bonelrugó kombinációja, és ezek pontos összehangolása biztosítja a hosszan tartó üléskényelmet. Ennél a rendszernél is jelen vannak a speciális kiegészítő anyagok, amik gondoskodnak a zajcsökkentésről, a párnázat előfeszítéséről és annak lágyításáról.

A Végtelen Kényelem kanapék, ülőgarnitúrák kényelméről úgy győződhet meg, ha ráül, ezért az javaslom, hogy látogasson ez az üzletbe, ahol megnézheti, kipróbálhatja a kanapékat, ülőgarnitúrákat.

MINŐSÉG

Több mint két évtizede gyártjuk és forgalmazzuk a Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákat, kanapékat.

A több mint húsz éves tapasztalat megjelenik az ülőgarnitúrákban nem csak kényelem és a variálhatóság terén, hanem a minőségben is.
A minőséget a tapasztalat mellett a gondosan válogatott alapanyagok és a kitűnő magyar szakemberek precíz és gondos munkája biztosítja. Ennek bizonyossága az öt éves szerkezeti garancia, amit adunk az ülőgarnitúrákra, kanapékra.
Az 5 éves szerkezeti garanciáról bővebb információt ide kattintva kaphat.

MODELLEK

A választható kanapé típusok, modellek.

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrák, kanapék hat különböző típusban készülnek. A modellek között megtalálhatók magastámlás, kialakításukból adódóan nagyon kényelmes modellek. A mai modern trendeknek megfelelően a kínálatunkban szerepelnek az egyenesvonalú, minimalista stílusú modellek is, így mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb stílust.

Modelljeink: Praktik, Komfort, Elegant, LMS, Gambino, Genovese.

Praktik magastámlás ülőgarnitúra

PRAKTIK

Komfort U alakú kanapé

KOMFORT

Elegant 3 2 1 ülőgarnitúra

ELEGANT

LMS kinyitható sarokkanapé

LMS kanapé

Gambino sarokkanapé

GAMBINO

Genovese 3 2 1 ülőgarnitúra

GENOVESE

NYITÁSI MEGOLDÁSOK

A választható kanapé nyitási megoldások.

A Végtelen Kényelem bútorcsalád ágynak nyitható formában is megrendelhető. Több típusú nyitási megoldás közül lehet választani. Ezek között van vendégágy és állandó alvásra alkalmas fekhely, illetve van hosszában és keresztbe ágyazható megoldás is. Nem minden típusú nyitás rendelhető minden modellbe, ugyanis bizonyos modellek szerkezeti felépítése nem teszi lehetővé egyes nyitási szerkezetek beépítését. Ezzel kapcsolatban a kanapé összeállítása során a szakértő kollégáink mindenkinek a segítségére lesznek.

Végtelen Kényelem ágynak nyitható kanapé elem

“NY” jelzésű keresztben ágyazható kanapé elem.

Az “NY” jelzésű kinyitható kanapé elem 50 cm széles elemtől a 160 cm széles elemig rendelhető. A fekvőfelület szélessége 135 cm, a fekvőfelület hossza pedig az adott elem szélességétől függ. Lábtartós kanapéba és sarokgarnitúrába, sarokkanapéba építve a nyitható elem kinyitható része és az adott bútor ülőfelületei adják a fekvőfelületet (lásd kép). A képen látható sarokkanapé a 160NY elemel készült, a fekvőfelülete 135 x 200 cm.
Más kanapé összeállítások esetében lábtartós elemmel összeállítva használható fekhelyként, úgy “160NY” elem esetén “L50” lábtartós elemmel a fekvőfelület 135 x 210 cm. Fotel elembe építve (pl.: 50NY elem), lábtartós fotelként használható.

kinyitható kanapéágy szerkezet

“T” jelzésű hosszan ágyazható elem.

Ez az ágyszerkezet az összes magastámlás modellbe beépíthető vendégágy. Beépíthető kanapéba, sarokkanapéba, 3 2 1 ülőgarnitúrába egyaránt. Két méretben rendelhető, 140 cm és 160 cm szélességben, így a fekvőfelület mérete 140 x 185 cm és 160 x 185 cm. A fekvés iránya a támlára (falra) merőleges ezért hosszan ágyazhatónak nevezzük.
Kialakításából adódóan a modern modellekbe, az LMS-be, a Gambino-ba és a Genovese-be nem tudjuk beépíteni.

kinyitható sarokkanapé ágyneműtartóval

Lábtartós elem (“L50NY”, “L60NY”) ágyneműtartóval.

A lábtartós elem 50 és 60 cm szélességben létezik, de kérésre elkészítettük már 75 és 100 cm szélességben is. Létezik a képen látható “piskóta” formában, vagy egyenes, szögletes kivitelben is, KL50 és KL60 jelzéssel. Felhasználható kanapéágyak mellé, sarokkanapék összeállításánál, de gyakran ezzel az elemmel állítjuk össze az U alakú sarokgarnitúrákat is.

Sarokkanapé tároló fiókkal

Fiókos elem “F”

A fiókos elem minden méretben rendelhető, felhasználható minden összeállításba, kanapéba, sarokkanapéba, ülőgarnitúrába. A fiók görgőkön gurul a padlón, így az elem alól lehet kihúzni.

Szövetminták

Elemlista

Mintaterem

Látogasson el a mintaterembe.

Mérje le a rendelkezésre álló helyet, gondolja át, hogy mire szeretné használni a kanapét, ülőgarnitúrát és látogasson el a mintaterembe, ahol megnézheti, kipróbálhatja az összes modellt. Tapasztalt kollégáink segítenek összeállítani az Önnek legideálisabb ülőgarnitúrát, kanapét.

Go to Top