Azteca Trio vitrin 10/15

158.400 Ft

Azteca Trio KOM2W1D3S/10/15 vitrines komód

  • nagy elemválaszték
  • magasfényű front
  • lapra szerelt

További információk

Tömeg 68 kg
Méretek 150 × 41 × 104 cm
Szín

fehér – fényes fehér

Kivitel

lapra szerelt

Garancia

Világítás

led világítás

Leírás

Azteca Trio KOM2W1D3S/10/15 vitrines komód

Kíváncsi arra, hogyan lehet kombinálni a tárolást és a bemutatást? Egy tágas Azteca Trio vitrines komód 3 praktikus szekrény, egy zárt ajtós és két edzett üveg fronton. A dekorációk számára további helyet egy 150 cm széles asztallap teremt. A kiállítást az energiatakarékos LED világítással még jobban kihangsúlyozhatja. Az Azteca Trio üveg komódot elhelyezheti a nappaliban, a dolgozószobában, de a hálószobában is.

Azteca Trio egy modern, letisztult és elegáns vonalvezetésű elemes bútorcsalád. Fehér oldallal, magasfényű fronttal rendelhető az Azteca Trio kollekció. A vitrines szekrényeknél az üvegpolcot energiatakarékos led világítja meg. Lekerekített frontok, ovális rejtett fogantyúk és variálható betétek jellemzik. A csomagban két díszcsíkot talál, amiből az egyik kétoldalas, és három szín közül lehet variálni (fényes fekete, fényes fehér, wenge), így Ön dönthet a végső megjelenésről.

Kartonba csomagolva érkezik, részletes szerelési útmutatóval. Az Azteca Trio bútor a Black Red White (BRW) bútorgyár terméke.

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat.

Go to Top