Azteca Trio TV szekrény

89.000 Ft

Azteca Trio RTV2D2S/4/15 TV szekrény

  • nagy elemválaszték
  • magasfényű front
  • lapra szerelt

További információk

Tömeg 39 kg
Méretek 150 × 47 × 43 cm
Szín

fehér – fényes fehér

Kivitel

lapra szerelt

Garancia

Leírás

Azteca Trio RTV2D2S/4/15 TV szekrény

A nappali központi hely a kikapcsolódásra, baráti találkozókra, de a szórakozásra is. Ez utóbbit egy tévé biztosítja, amely az Azteca Trio TV állványára helyezhető. A szekrény 2 szekrénnyel és 2 kompakt fiókkal van felszerelve, így kiválóan alkalmas kábelek, DVD-k és egyéb apróságok elrejtésére. De ha úgy dönt, hogy a tévét a falra akasztja, van egy széles (150 cm) felület, amelyre virágvázát vagy dísztárgyakat helyezhet.

Azteca Trio egy modern, letisztult és elegáns vonalvezetésű elemes bútorcsalád. Fehér oldallal, magasfényű fronttal rendelhető az Azteca Trio kollekció. A vitrines szekrényeknél az üvegpolcot energiatakarékos led világítja meg. Lekerekített frontok, ovális rejtett fogantyúk és variálható betétek jellemzik. A csomagban két díszcsíkot talál, amiből az egyik kétoldalas, és három szín közül lehet variálni (fényes fekete, fényes fehér, wenge), így Ön dönthet a végső megjelenésről.

Kartonba csomagolva érkezik, részletes szerelési útmutatóval. Az Azteca Trio bútor a Black Red White (BRW) bútorgyár terméke.

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat.

Go to Top