Azteca Trio komód 4S/8/11

110.900 Ft

Azteca Trio KOM4S/8/11 komód

  • nagy elemválaszték
  • magasfényű front
  • lapra szerelt

További információk

Tömeg 40 kg
Méretek 105 × 41 × 84 cm
Szín

fehér – fényes fehér

Kivitel

lapra szerelt

Garancia

Leírás

Azteca Trio KOM4S/8/11 komód

Nagyra értékeli a fiókokban történő tárolás kényelmét? Imádni fogja az Azteca Trio fiókos komódot. 4 nagyméretű fiókjával felszerelve tökéletes rendszerező a kisebb és nagyobb tárgyakhoz. A 105 cm széles asztallap használható lámpa, családi fotók vagy ünnepi emléktárgyak kiállítására. A fehér testet a fényes fehér frontok egészítik ki. A díszcsík áttörést jelent az egységes színben fényes fekete vagya  wenge tölgy színében. A modern Azteca Trio komód kiegészíti a nappali, a hálószoba és az étkező berendezését.

Azteca Trio egy modern, letisztult és elegáns vonalvezetésű elemes bútorcsalád. Fehér oldallal, magasfényű fronttal rendelhető az Azteca Trio kollekció. A vitrines szekrényeknél az üvegpolcot energiatakarékos led világítja meg. Lekerekített frontok, ovális rejtett fogantyúk és variálható betétek jellemzik. A csomagban két díszcsíkot talál, amiből az egyik kétoldalas, és három szín közül lehet variálni (fényes fekete, fényes fehér, wenge), így Ön dönthet a végső megjelenésről.

Kartonba csomagolva érkezik, részletes szerelési útmutatóval. Az Azteca Trio bútor a Black Red White (BRW) bútorgyár terméke.

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat.

Go to Top