Azteca Trio komód 3D3S/8/15

142.600 Ft

Azteca Trio KOM3D3S/8/15 komód

  • nagy elemválaszték
  • magasfényű front
  • lapra szerelt

Termékcsoportok:

Azteca Trio modern szekrénycsaládKomódok
BRW

További információk

Tömeg 58,7 kg
Méretek 150 × 41 × 84 cm
Szín

fehér – fényes fehér

Kivitel

lapra szerelt

Garancia

Leírás

Azteca Trio KOM3D3S/8/15 komód

Az Azteca Trio komód segít rendszerezni a nappali összes csecsebecséjét.  A 3 szekrény 6 polca kiválóan alkalmas étkészletek, abroszok elrendezéséhez, a 3 praktikus fiók pedig tökéletes rekesz az apró tárgyak számára. Tágas felületén remekül mutatnak a dekorációs tárgyak és fényképek. Az Azteca Trio komód kiegészíti a szekrény lehetőségeit, de jól fog működni a nappaliban is, melyet az Azteca Trio kollekció vesz körül.

Azteca Trio egy modern, letisztult és elegáns vonalvezetésű elemes bútorcsalád. Fehér oldallal, magasfényű fronttal rendelhető az Azteca Trio kollekció. A vitrines szekrényeknél az üvegpolcot energiatakarékos led világítja meg. Lekerekített frontok, ovális rejtett fogantyúk és variálható betétek jellemzik. A csomagban két díszcsíkot talál, amiből az egyik kétoldalas, és három szín közül lehet variálni (fényes fekete, fényes fehér, wenge), így Ön dönthet a végső megjelenésről.

Kartonba csomagolva érkezik, részletes szerelési útmutatóval. Az Azteca Trio bútor a Black Red White (BRW) bútorgyár terméke.

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat.

Go to Top