Azteca Trio éjjeli szekrény

43.000 Ft

Azteca Trio KOM2S/4/5 éjjeli szekrény

  • nagy elemválaszték
  • magasfényű front
  • lapra szerelt

Termékcsoportok:

Azteca Trio modern szekrénycsaládÉjjeliszekrények
BRW

További információk

Tömeg 14,6 kg
Méretek 50 × 41 × 43 cm
Szín

fehér – fényes fehér

Kivitel

lapra szerelt

Garancia

Leírás

Azteca Trio KOM2S/4/5 éjjeli szekrény

A praktikus Azteca Trio éjjeli szekrény megkönnyíti minden tárgy tárolását. Két fiókja kiválóan alkalmas rekesz a gyógyszerek, kozmetikumok tárolására. A front és az elülső részek fényes fehér színűek. A csomag dekoratív csíkokat tartalmaz: wenge tölgy,  fényes fehér vagy fényes fekete színben, így Ön döntheti el, hogy az ébresztőóra szekrénye milyen karakterű legyen. Az Azteca Trio éjjeliszekrény ággyal, szekrénnyel és a kollekció egyéb elemeivel kombinálható.

Azteca Trio egy modern, letisztult és elegáns vonalvezetésű elemes bútorcsalád. Fehér oldallal, magasfényű fronttal rendelhető az Azteca Trio kollekció. A vitrines szekrényeknél az üvegpolcot energiatakarékos led világítja meg. Lekerekített frontok, ovális rejtett fogantyúk és variálható betétek jellemzik. A csomagban két díszcsíkot talál, amiből az egyik kétoldalas, és három szín közül lehet variálni (fényes fekete, fényes fehér, wenge), így Ön dönthet a végső megjelenésről.

Kartonba csomagolva érkezik, részletes szerelési útmutatóval. Az Azteca Trio bútor a Black Red White (BRW) bútorgyár terméke.

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat.

Go to Top