Bond tolóajtós gardrób

91.400 Ft282.000 Ft

Bond tolóajtós gardrób: Kiváló ár- érték arány, hatalmas szín és méretválaszték, számos variációs lehetőség, választható kiegészítő elemek.

Termékcsoportok:

GardróbszekrényekGyerek szekrények
Divián Nyíregy.

Kérjük válasszon termékopció(ka)t az egyedi termék árak megjelenítéséhez.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Szélesség

, , , , , , ,

Szín

artisan tölgy, canterbury, canyon tölgy, fehér tölgy, ferrara tölgy, iszap tölgy, katthult, krém sonoma, natúr tölgy, nero, rusztik fehér, san remo, sonoma tölgy, sötét katthult

Garancia

Kivitel

összeszerelt, de némi szerelést igényel még

Várható szállítási idő

3-6 hét

Leírás

Bond tolóajtós gardrób

A Bond tolóajtós gardrób méltán az egyik legnépszerűbb a gardróbszekrények között és nem csak ár- érték arányban, hanem hatalmas szín és méretválasztékának köszönhetően is ennyire népszerű.

Bond gardrób változatok

Tolóajtós gardróbszekrényekről:
Alap összeállításban
a kétajtós gardrób egyik oldala dupla akasztós, másik polcos – fiókos elrendezésű. Három ajtós gardróbszekrényben két dupla akasztós elem és egy polcos – fiókos elem található. Négyajtós kivitelnél három dupla akasztós elem és egy polcos – fiókos elem kapott helyet.

A tolóajtós gardróbszekrények összeszerelve érkeznek, a 2 ajtós 2 dobozból, 3 ajtós 3 dobozból, 4 ajtós 4 dobozból áll. A síneket és ajtókat kell csak felszerelni a gardróbokra. A lábak vízszintezhetők. Belső oldala végig furatolva van, így a polcokat tetszés szerint helyezhetjük el. A fiókkonténer (fiókbox) is kivehető és szabadon variálható.*

Fontos, hogy vízszintezzük ki a gardrób szekrényt, mert különben az ajtók nem fognak megfelelően záródni.

A gardrób 18 mm-es laminált faforgácslapból készült, ABS élfóliával zárva, hátfala 3 mm-es HDF lemez mely tűzőkapoccsal van rögzítve. A polcok rögzítése fém polctartókkal, a fiókok fém fiókcsúszkával szereltek.

Sokféle kiegészítőt rendelhetünk a tolóajtós gardróbszekrényhez.
Fiókok: Ha szükségünk van még fiókokra akkor rendelhetünk gardróbunkba fiók boxot, ami két darab fiókból áll, ezt szintén bárhová tehetjük, akár két fiók boxot egymásra is (* a 3 és 4 ajtós gardróboknál más méretre van szükség a középső és szélső elemeknél).

Polc: Alapból is egy praktikus elrendezésű tolóajtós gardróbszekrényt kapunk, ami még kiegészíthető igény szerint polccal, amit bárhová helyezhetünk, hiszen végig furatolva van a polctartók helye.

Magasító: Így is kevés még a hely a ruháknak? Rendelhetünk hozzá gardrób magasító elemet felülre ami szintén tolóajtós mint a gardróbszekrény vagy alsó magasítót ami fiókos, így akár egy 293 cm magas tolóajtós gardróbszekrény boldog tulajdonosai lehetünk. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg ennél a magasságnál a falhoz rögzítéshez sem, bár nagyon masszívak ezek a gardróbok, de azért fő a biztonság. Alsó magasítónál a lábakat át kell csavarozni a gardróbszekrényről.

Sarokelem: Tolóajtós sarokelem is rendelhető a gardróbszekrényhez, ehhez szintén kérhető felső magasító elem, de alsó fiókos sajnos nem.

Sarokpolc: A gardrób szélére tehető ez a sarokpolc, ahol kedvenc könyveinket vagy dísztárgyainkat tarthatjuk.

LED világítás: Választhatunk még hozzá mozgásérzékelős LED világítást is vagy tükröt is. (kivétel a 200 cm-es gardrób, ahhoz nem rendelhető).

Tükör: Kiegészíthetjük még tükörrel is ami lehet sima vagy fózolt (csíkos), kérhető az egyik vagy  akár az összes ajtóra, a 200 cm-es gardrób kivételével.

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat vagy vegye át személyesen több mint 20 éve működő üzletünkben.

Go to Top