Bond tolóajtós tv-s gardróbszekrény

242.900 Ft307.100 Ft

Tv-s szekrény
hatalmas színválaszték

kiegészítőkkel bővíthető

Ha kiegészítőkkel bővített gardróbszekrényt szeretne, akkor látogasson el a gardrób összeállító oldalra!

Termékcsoportok:

Akció!Gardróbok-GardróbszekrényekSzekrénysorokTV-s gardróbszekrények
Divián Nyíregy.

Kérjük válasszon termékopció(ka)t az egyedi termék árak megjelenítéséhez.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Szélesség

,

Szín

artisan tölgy, canterbury, canyon tölgy, fehér tölgy, ferrara tölgy, iszap tölgy, katthult, krém sonoma, matt sötét szürke, natúr tölgy, nero, rusztik fehér, san remo, sonoma tölgy, sötét katthult, justus tölgy

Garancia

Kivitel

összeszerelt, de némi szerelést igényel még

Várható szállítási idő

3-6 hét

Profil és láb

fekete, szürke

Leírás

Bond tolóajtós tv-s gardróbszekrény

A Bond tolóajtós gardrób méltán a legnépszerűbb a gardróbszekrények között, és nem csak ár- érték arányban, hanem hatalmas szín és méretválasztékának köszönhetően. Ennek okán elkészült a Bond tolóajtós TV-s gardróbszekrény, ami magában hordozza az alapmodell minden pozitív tulajdonságát, ami a lakásunk berendezésében a segítségünkre van. Ezt a kedvenc gardróbszekrényt kiegészítették olyan funkciókkal, hogy nappali szekrénysorként is tudjuk használni. Nagy méretű tévét tudunk elhelyezni benne, és a tv alatt és fölött zárt polcok kaptak helyet.
Két méretben kapható, a rövidebb sor 239 cm, a hosszabb 318 cm hosszú.
A gardrób testre szabásához az összes kiegészítő felhasználható. A magasságát a fiókos alsó magasítóval 233 centire, a tolóajtós felső magasítóval 263 centire tudjuk módosítani, vagy mindkettő együttes használatával a maximális 293 cm magasság is elérhető.
Hosszában a sarokpolccal tudjuk kiegészíteni, ami 35 centivel hosszabbítja meg a szekrény. A belső elrendezését, ami az alap modellnél is jól használható, további polcokkal és fiókokkal tudjuk bővíteni igény szerint. Igény szerint tükröt is kérhetünk az ajtóra/ajtókra, ezt szintén megtaláljuk a gardróbszekrény kiegészítők menüpontban.
Ez egy bútorlap ajtós kivitel, de ugyanez a Bond gardróbszekrény  megtalálható a kínálatban magasfényű ajtóval vagy csak magasfényű betéttel is.

 

 

 

 

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat vagy vegye át személyesen több mint 20 éve működő üzletünkben.

Go to Top