Bahama tolóajtós gardrób

Modern tolóajtós gardróbszekrény több színben és méretben.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Termékcsoportok:

Gardróbszekrények
Divián Nyíregy.

Kérjük válasszon termékopció(ka)t az egyedi termék árak megjelenítéséhez.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Szín

bourbon tölgy, canterbury, canyon tölgy, fehér tölgy, ferrara tölgy, iszap tölgy, katthult, krém sonoma, nero, rusztik fehér, san remo, sonoma tölgy

Garancia

Várható szállítási idő

3-6 hét

Leírás

Bahama tolóajtós gardrób
Modern, fiatalos tükrös gardróbszekrény, melyben nagyon sok hely van mind az akasztós ruháknak, mind a polcra vagy fiókra szánt ruháknak. Az ajtókon egy nagy tükör található, mely sokat segít a megfelelő ruha kiválasztásában. Több színben rendelhető a gardrób és igény szerint sokféle kiegészítő közül választhatunk.

Tolóajtós gardróbszekrényekről:
Alap összeállításban
a kétajtós gardrób egyik oldala dupla akasztós, másik polcos – fiókos elrendezésű. Három ajtós gardróbszekrényben két dupla akasztós elem és egy polcos – fiókos elem található. Négyajtós kivitelnél három dupla akasztós elem és egy polcos – fiókos elem kapott helyet.

A tolóajtós gardróbszekrények összeszerelve érkeznek, a 2 ajtós 2 dobozból, 3 ajtós 3 dobozból, 4 ajtós 4 dobozból áll. A síneket és ajtókat kell csak felszerelni a gardróbokra. A lábak vízszintezhetők. Belső oldala végig furatolva van, így a polcokat tetszés szerint helyezhetjük el. A fiókkonténer (fiókbox) is kivehető és szabadon variálható.*

Fontos, hogy vízszintezzük ki a gardrób szekrényt, mert különben az ajtók nem fognak megfelelően záródni.

A gardrób 18 mm-es laminált faforgácslapból készült, ABS élfóliával zárva, hátfala 3 mm-es HDF lemez mely tűzőkapoccsal van rögzítve. A polcok rögzítése fém polctartókkal, a fiókok fém fiókcsúszkával szereltek.

Sokféle kiegészítőt rendelhetünk a tolóajtós gardróbszekrényhez.
Fiókok: Ha szükségünk van még fiókokra akkor rendelhetünk gardróbunkba fiók boxot, ami két darab fiókból áll, ezt szintén bárhová tehetjük, akár két fiók boxot egymásra is (* a 3 és 4 ajtós gardróboknál más méretre van szükség a középső és szélső elemeknél).

Polc: Alapból is egy praktikus elrendezésű tolóajtós gardróbszekrényt kapunk, ami még kiegészíthető igény szerint polccal, amit bárhová helyezhetünk, hiszen végig furatolva van a polctartók helye.

Magasító: Így is kevés még a hely a ruháknak? Rendelhetünk hozzá gardrób magasító elemet felülre ami szintén tolóajtós mint a gardróbszekrény vagy alsó magasítót ami fiókos, így akár egy 293 cm magas tolóajtós gardróbszekrény boldog tulajdonosai lehetünk. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg ennél a magasságnál a falhoz rögzítéshez sem, bár nagyon masszívak ezek a gardróbok, de azért fő a biztonság. Alsó magasítónál a lábakat át kell csavarozni a gardróbszekrényről.

Sarokelem: Tolóajtós sarokelem is rendelhető a gardróbszekrényhez, ehhez szintén kérhető felső magasító elem, de alsó fiókos sajnos nem.

Sarokpolc: A gardrób szélére tehető ez a sarokpolc, ahol kedvenc könyveinket vagy dísztárgyainkat tarthatjuk.

LED világítás: Választhatunk még hozzá mozgásérzékelős LED világítást is vagy tükröt is. (kivétel a 200 cm-es gardrób, ahhoz nem rendelhető).

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat vagy vegye át személyesen több mint 20 éve működő üzletünkben.

Go to Top