Biopárna

36.000 Ft

Anatómiai párna memóriahabból.

  • gyors szállítási határidő

Termékcsoportok:

Matracok-ágybetétek
Flexy

További információk

Tömeg 3 kg
Várható szállítási idő

1 héten belül

Leírás

Biopárna
Szabványos, 12 cm magas anatómiai párna. Az Eco Bio Memory memóriahabból készül, amelyet Aloe Vera kivonattal és gyógynövényekkel áztattak, nyugtató hatású és javítja az alvásminőséget. A 100%-ban organikus pamut huzat eltávolítható és mosható.

Merevség: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  • A matrac teljes magassága: 12 cm
  • 100%-ban organikus pamut
  • A huzatába varrott szuper puha szállal.

A FlexyFlex matracgyár Olaszországban alakult 1973-ban, azzal a céllal, hogy ügyfelei számára a folyamatos kutatás, fejlesztés és innováció által a legjobb minőségű anyagokból, kiváló matracokat gyártson. Sikerük alapja a sok éves tapasztalatban, a kiváló termékekben és a részletekre való különös figyelemben rejlik.Gyártanak matracokat memória habból, 100%-os tisztaságú latex habból, gyógynövény kivonatokkal átitatott habból, tűzálló habból ill. aromakapszulás habokból. A matrac huzatok csak a legjobb minőségű elasztikus- és az innovatív technológiának köszönhetően a legmodernebb anyagokból készülnek, mint pl. Coolmax, Bayscent, Biokerámia, Sanifresh és Ginko biloba.

Nem talált a megfelelő méretben? Írjon nekünk, segítünk.
Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat vagy vegye át személyesen több mint 20 éve működő üzletünkben.

Go to Top