Boss gardróbszekrény

80.700 Ft220.500 Ft

50 cm mély
több méret
több szín

Modern nyílóajtós gardróbszekrény.

Termékcsoportok:

Akció!Gardróbok-Gardróbszekrények
Divián Nyíregy.

Kérjük válasszon termékopció(ka)t az egyedi termék árak megjelenítéséhez.

További információk

Méretek N/A
Szín

artisan tölgy, fehér tölgy, matt sötét szürke, natúr tölgy

Betét szín

artisan tölgy, fehér tölgy, matt sötétszürke, natúr tölgy, néró

Garancia

Várható szállítási idő

3-6 hét

Szélesség

, , , , , , ,

Kivitel

összeszerelt, de némi szerelést igényel még

Leírás

Boss nyílóajtós gardrób
A Boss gardrób tökéletes választás azoknak, akik szeretnék a hálószobájukat letisztult és modern stílusban berendezni. Ez a gardrób nemcsak esztétikus, hanem személyre szabható belső elrendezéssel rendelkezik is, így minden egyes darabja az Ön igényei szerint alakítható.

Az alap ruhaakasztós belső kiegészíthető 3 fiókos fiókkonténerrel vagy akár polcokkal is, így maximálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló tárolóteret, és minden ruhadarabjának megfelelő helyet találhat benne.

A Boss gardrób elérhető tükrös és tükör nélküli kivitelben is. Ha szeretné, hogy a hálószobája még hangulatosabb legyen, választhatja a gardróbhoz rendelhető RGB LED világítást, amely különleges atmoszférát teremt.

A fogó nút bútorlap színei szabadon variálhatók a gardrób színeivel, így lehetősége van a saját egyedi stílusát kifejezni. Válasszon a különböző színkombinációk közül, és hozza létre az Ön személyiségéhez és ízléséhez leginkább passzoló gardróbot.

A Boss gardrób egyszerre kombinálja a modern stílust, a funkcionalitást és az egyediséget, hogy hálószobája tökéletes hely legyen a ruháinak és kiegészítőinek tárolására. Válassza a Boss gardróbot, és tegye a hálószobáját még szebbé és rendezettebbé!

A gardrób 18 mm-es laminált faforgácslapból készült, ABS élfóliával zárva, hátfala 3 mm-es HDF lemez mely tűzőkapoccsal van rögzítve, állítható lábakkal kapható.

Opcionálisan rendelhető kiegészítők:
Polc, fiókbox, RGB led világítás
A kiegészítők árairól kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat vagy vegye át személyesen több mint 20 éve működő üzletünkben.

Go to Top