Indiana ágy

158.500 Ft

Indiana heverő
Az ár rugós ágybetéttel együtt értendő.

  • nagy elemválaszték
  • western stílus
  • lapra szerelt

Termékcsoportok:

Ágykeretek-ágyrácsokGyerekágyakIndiana elemes bútorcsalád
BRW

Kérjük válasszon termékopció(ka)t az egyedi termék árak megjelenítéséhez.

További információk

Tömeg 65 kg
Méretek 205,5 × 93 × 65 cm
Szín

sutter-tölgy-sötét szövet, sutter-tölgy-világos szövet

Kivitel

lapra szerelt

Garancia

Leírás

Indiana LOZ-90 ágy
Egyszemélyes heverő mely nagyon jól illik az ifjúsági szobába. A divatos és praktikus fejtámlák megnövelik a bútorok használatának kényelmét, hiszen nekik köszönhetően az ágynemű nem csúszik le olyan könnyen a padlóra és a fal is tiszta marad. A heverő alatt nagy és praktikus ágyneműtartót találunk.
Az ár tartalmazza a A Tiago Standard ágybetétet is. A közepesen kemény matrac bonellrugós 90*198 cm-es fekvőfelületű és két színben kapható, világos vagy sötét szövettel.

Az Indiana elemes bútorcsalád színének és kivitelének köszönheti egyediségét, amivel különleges hangulatot teremt a szobában. Ez köszönhető a felület mintázatának és a felhasznált fém vasalatoknak és fogantyúknak. Az Indiana kollekcióból származó bútorok különféle összetételben rendezhetők az Ön igényétől, a szoba méretétől és funkciójától függően. Így könnyedén berendezhető az elemekből a nappali, dolgozószoba, ifjúsági szoba vagy az előszoba is.
Kartonba csomagolva érkezik, részletes szerelési útmutatóval. Az Indiana bútor a Black Red White (BRW) bútorgyár terméke.

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat.

Go to Top