Kényelem Bútorház
Bútorüzlet és webáruház.

cím: 2030 Érd, Bajcsy Zs. út 121.
tel: 06 20 444 72 09
email: info@kenyelembutorhaz.hu

Hétfő zárva
Kedd 10-17
Szerda 10-17
Csütörtök 10-17
Péntek 10-17
Szombat 9-13
Vasárnap zárva


Üzletünk 2024.06.13-án 11 órakor nyit.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztató -ban foglaltakat.

A Kényelem Bútorház megközelítése.

Busszal, gyalogosan.

Az üzlet megközelíthető az Etele térről induló Érd-M7-Érd (Egér út) jelzésű sárga busszal. Az autópályától a harmadik megállónál, a Daróczi utcánál kell leszállni.
A bútorbolt visszafelé található az OMV benzinkút és a Príma áruház között, mintha a benzinkúthoz menne be az ember, ott már látható lesz a Kényelem Bútorház tábla a belső udvarban.

Autóval.

Az M7-es autópálya felől legegyszerűbb a megközelítés. Az érdi kijáró után jobbra a centrum felé kell haladni (Iparos, majd Bajcsy Zs. út), és a Príma áruház után található Benz OMV benzinkúthoz befordulni, így pont szembe lesz az üzlet. Gyakorlatilag a Príma áruház és a benzinkút között, kicsit beljebb az úttól.
Ingyenes parkolási lehetőség van a bútorbolt előtt.

Cégünk több mint 1998 óta tevékenykedik a bútor piacon, megbízható hazai gyártók és külföldi gyárak termékeit kínálva. Választékunkban megtalálhatók egyedi ülőgarnitúrák, ágyak, sarokgarnitúrák, kanapék, melyek több száz féle szövetből, bőrből választhatók. Szekrények, gardróbok, ifjúsági és kiegészítő bútorok hatalmas szín, méret és elemválasztékkal. Franciaágyak, heverők, ágykeretek és matracok is megtalálhatók a kínálatban nagy méretválasztékban. Konyhabútorok is megtalálhatóak a kínálatban. Kínálunk blokk konyhákat és egyedi igények szerint összeállítható elemes konyhabútorokat ingyenes 3D látványtervezéssel.
Termékeinket kedvező áron kínáljuk a klasszikus formától a modern stílusig minden korosztály számára.